Ugradnja Verisyse, Veriflex i Cachet sočiva


Ukoliko se pokaže da zbog visine dioptrije, debljine rožnjače ili nekog drugog razloga ne možete pristupiti laserskoj korekciji vida, to ne znači da vam se ne može pomoći da se riješite naočara i sočiva. Osim laserske operacije, dioptrija se može korigovati i ugradnjom sočiva.

Implantacija Verisyse, Veriflex i Cachet sočiva

Za osobe s dioptrijama preko -10.00D ili +5.00D i kod osoba s izuzetno tankom rožnjačom ne preferira se lasersko skidanje dioptrije zbog prevelikog stanjenja rožnjače, veće učestalosti povrata dijela dioptrije i povećane mogućnosti za svjetlosne aberacije (halo, glare). Implantacija intraokularnih sočiva u prednju očnu komoru kod visoke miopije daje do sada najbolje rezultate. Verisyse, Veriflex i Cachet sočiva ugrađuju se pacijentima sa stabilnom dioptrijom od -2.00 D do -23.5 D kod miopije te od +1.00 D do +12.00 D kod hiperopije, te kod osoba s tankom rožnjačom umjesto primjene LASIK tretmana.

Implantacija Verisyse, Veriflex i Cachet sočiva je izvrstan izbor za pacijenta koji nisu pogodni za LASIK. Sigurni su i prediktivni u korekciji visoke miopije i visoke hiperopije. Operacija nije kataraktogena, a sočivo se lako može ukloniti obrnutim procesom implantacije u slučaju razvoja nove, bolje tehnologije ili kod pojave katarakte.
 

 

 

Početna

50% popusta na lasersko skidanje dioptrije
Kontakt

O nama

Opšti podaci
Zaposleni
Kontakt i lokacija
1. u Crnoj Gori

Usluge

Lasersko skidanje dioptrije
Katarakta
Strabizam
Ordiniranje naočala
Staračka dalekovidnost - Presbyopia
Ugradnja Verisyse, Veriflex i Cachet sočiva
Ugradnja multifokalnih sočiva
Pregled za lasersko skidanje dioptrije
 

Tehnologija

Laseri
Uređaji u operacionim salama
Oftalmološka dijagnostika

Baza znanja

Lasersko skidanje dioptrije (LASIK)
Katarakta (mrena)
Implementacija Verisyse, Veriflex i Cachet sočiva
Pitanja iz opšte oftalmologije
Kontaktna sočiva
Povišen očni pritisak - Glaukom
Retina
Strabizam
 

Cjenovnik